Root:1338
Home:1339
News:1608

Kun én platform

VAMOS er bygget på de nyeste teknologier og kører på Microsofts platform. Med vores én-platform-strategi kan vi således koncentrere os om det væsentlige - at udvikle kernefunktionalitet der understøtter vores kunders behov. 

Platform

VAMOS kører på en Microsoft Windows server og kræver en 32 eller 64 bit Internet-forbindelse. Klienter kører på Windows operativsystem. Vores web-klienter understøtter de fleste moderne browsere, herunder Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, osv.

Fjern-adgang

Det er muligt at køre VAMOS på CITRIX-platformen eller Windows Terminal server-platformen. Dette giver IT-afdelinger mulighed for at køre VAMOS i et set up med tynde klienter, samtidig med at fleksibiliteten og anvendeligheden af ​​Windows-operativsystemet bevares.

nSure tilbyder også en hosted løsning.

Dataopbevaring

Til dataopbevaring bruger VAMOS-platformen Microsoft SQL Server 2008 R2 eller senere versioner. Vores business intelligence-løsning bruger også denne platform og dermed de analyse- og rapporteringsværktøjer som er en integreret del af SQL Server-platformen. 

Udvikling

VAMOS’ server og klienter kører alle på Microsoft .NET-platformen. Kommunikation sker ved hjælp af Windows Communication Foundation. Systemet anvender en add-in strategi som gør det muligt for nSure, eller andre partnere, at udvikle udvidelser som supplerer funktionaliteten i VAMOS. Hermed har vi mulighed for at tilpasse systemet til kundespecifikke behov.

API og integration

VAMOS-platformen indeholder en åben API som kan bruges af portaler og 3. partssystemer. Ved hjælp af denne API er det muligt at integrere med centrale funktioner i VAMOS inden for definerede rammer i API-en og i sikkerhedssystemet.