Root:1338
Home:1339
News:1608

Alt hvad du har brug for

VAMOS er et standardsystem til skadeforsikring, udviklet på en moderne teknologisk platform. Systemet anvendes i dag i en række danske skadeforsikringsselskaber og varetager alle centrale forretningsfunktioner i både privat- motor- og erhvervssegmentet.

Vamoscircle Dk

I udviklingen af VAMOS er der lagt vægt på et system som er...

  • Åbent - VAMOS arkitektur er baseret på en serviceorienteret model, og systemet er bygget, så det er nemt at integrere med andre løsninger via vores API. Da alle teknologier bygger på anerkendte standarder, er VAMOS samtidig meget tilgængeligt.
  • Fleksibelt - Vores kraftfulde produktmotor gør det muligt at oprette alle former for produkter i løbet af kort tid uden programmering. På tilsvarende vis er det muligt at konfigurere oplevelsen for skadebehandlere, salgskanaler og andre interessenter.
  • Integreret - Det er afgørende at et moderne forsikringssystem er direkte integreret med eksterne partnere og interessenter. VAMOS har indbygget integration til F&P EDI (Opsigelse, Regres og Pant), DMR, AutoTaks, DFIM, SBS, Scalepoint ECC/ECB, NETS (BetalingsService, FIK advisering, NEMkonto), bankcentralerne, BBR, CPR, Falck, SOS Int., NEM-ID og mange flere.
  • Automatiseret - En række forretningsgange automatiseres med VAMOS. Systemet understøtter bl.a. straight-through-processing med automatiseret tjek af indtegnings- og besigtigelsesregler, opsigelse hos modparter, endelig automatisk opkrævning via betalingsudbyder, automatisk registrering af pant og DMR-oplysninger, osv.  
  • Sikkert - Sikkerhed er i højsædet i VAMOS. Al kommunikation er krypteret, og det er muligt at skræddersy grupper og rettigheder til selskabets behov. Automatiske kontroller kan nemt konfigureres, og VAMOS har et indbygget godkendelsessystem som sikrer et højt niveau af governance og compliance.
  • Papirløst - VAMOS kommer med et fuldt integreret dokumenthåndteringsmodul som understøtter at alle forretningsgange gøres papirløse. Samtidig er systemet udstyret med et moderne print-modul som kombinerer høj fleksibilitet med en MS Word-lignende editor. Forsendelse kan ske via egen portal, E-Boks, e-mail, SMS eller andre medier. 
  • Tilgængeligt - Konvertering af eksisterende data til et nyt system er en stor barriere for mange selskaber som ønsker et nyt system. VAMOS kommer med en indbygget import-motor samt værktøjer til konvertering og afstemning. Dette gør opgaven væsentligt nemmere at gå til. Samtidig er det et vigtigt værktøj ifm. opkøb eller fusioner.
  • Internationalt - VAMOS kan lokaliseres til relevante sprogområder. Alle skærmbilleder er lokaliserede, og systemet understøtter at forskellige brugere arbejder i forskellige sprogversioner samtidig. Samtidig er systemet fra bunden modulopbygget med lande-moduler som gør det nemt at tilpasse VAMOS til andre geografiske områder.