Root:1338
Home:1339
News:1608

Forvandler data til viden

Vores business intelligence team kan hjælpe med at forvandle forretningens rå data til værdifuld viden - som fundament for udvikling af forretningen.

Vores BI-team kombinerer dybdegående viden med avancerede værktøjer til at analysere data der retter sig specifikt mod forsikringsbranchen. Vores branchespecifikke fokus og erfaring gør os til et relevant alternativ til meget større udbydere.

Analyse

Ved anvendelse af moderne BI-værktøjer, flere datakilder og data mining-teknikker kan vi ofte kaste lys over konkrete problemstillinger, og herudfra kan forretningen bedst muligt træffe relevante beslutninger. Data kan visualiseres i grafer eller på kort - og kan leveres i en række formater til videre behandling eller analyse. 

Rapportering

Vores BI team kan levere færdige rapporter som kan afvikles per anfordring via et nemt web-baseret interface - eller de kan blive tilsendt automatisk til relevante modtageres indbakke.

VAMOS leveres med et antal standardrapporter som kan tilpasses så de passer til den enkelte forretning. Data kan også gøres tilgængelige for brugerne direkte i EXCEL eller andre værktøjer således at brugerne selv kan udvikle egne hurtige løsninger.

VAMOS Data warehouse

Som en del af VAMOS-platformen følger et data warehouse som er fuldt udbygget med de mest relevante data for et moderne forsikringsselskab. Branchespecifikke nøglebegreber og KPI'er er tilgængelige i DW, og med dette grundlag er det hurtigt at bygge videre med selskabsspecifikke rapporter og værktøjer. 

VAMOS DW er baseret på standard Microsoft BI teknologi med SQL Server, reporting services og analysis services i centrum.